Killar ring: 0939-6016
(3.50kr/min)

Tjejer ring: 020-88 66 96
(Gratis!)

Hur fungerar heta linjen för kinky och BDSM?

Heta linjen för kinky och BDSM är en telefontjänst där du enkelt och anonymt kan komma i kontakt med likasinnade för att snacka om just dina fetischer och önskningar. Det är du som bestämmer vem du vill prata med. Lyssna på heta meddelanden, skicka egna meddelanden eller prata live.

När du ringer in får du spela in en presentation av dig själv. Sedan får du lyssna igenom andra personers presentationer och du kan skicka meddelanden till dem. De andra kan naturligtvis även höra din presentation och skicka meddelanden till dig. Du väljer alltid själv vilka du vill kontakta och vilka som kan kontakta dig. När du hittar någon du gillar lite extra kan du välja att prata live med den här personen. När du lägger på luren raderas alla dina meddelanden. Du är alltid helt anonym.

För att få vara på linjen måste du dock vara över 18 år. Du får inte heller köpa eller sälja varor på tjänsten.

Presentationen:

Din presentation är det första intrycket andra får av dig. Bjud på dig själv och berätta detaljer, så får du fler svar.

  1. Innan du ringer – tänk på vad du vill säga.
  2. Lämna bara ut ditt förnamn i presentationen, inte efternamn eller telefonnummer.
  3. Använd ett schysst språk. Som man ropar får man svar.
  4. Le gärna – ”det hörs på rösten”.
  5. Tänk på att prata tydligt i vanlig samtalston. Du vill ju höras bra, men utan att behöva skrika.

Skicka meddelanden:

Att skicka meddelanden är ditt första steg för att få kontakt.

    Tänk på att presentera dig med förnamn i ditt meddelande, så blir det mer personligt. De flesta gillar komplimanger. Berätta gärna för den du skickar meddelandet till vad det var du gillade i hans/hennes presentation. Tänk också på att inte vara för framfusig och direkt i ditt första meddelande. Det kan uppfattas som otrevligt. Efter några meddelande kan ni lätt styra in på ett ämne som ni båda trivs med. Matcha ditt eget meddelande, efter vad tjejen eller killen du skickar till, har sagt i sin presentation.

Ta emot meddelanden:

När någon tjej eller kille har hört din presentation och gillar den, så får du kanske ett meddelande som du – om du vill – kan svara på.

  1. När du svarar på någons meddelande är det bra om du säger ditt förnamn, så att den du svarar till vet vem det kommer ifrån.
  2. Är du inte intresserad av den som skickat meddelandet, kan du alltid låta bli att svara. Men om du har ”telefonetikett” så skickar du ett trevligt meddelande tillbaka och tackar nej, precis som i verkliga livet.
  3. Får du ett otrevligt meddelande så kan du alltid blockera personen så att du slipper få fler.

Prata direkt:

Om du gillar en tjej eller kille kan du prata direkt. Du får först spela in ett meddelande där du berättar att du vill prata direkt. Tryck * (stjärna) när du vill komma tillbaka till att lyssna på meddelanden. Att prata direkt kan få trevliga konsekvenser, ett riktigt sexigt och skönt samtal eller kanske till och med schysst träff i verkliga livet. För din egen skull, om du väljer att träffas, välj ett publikt ställe som en restaurang eller ett café första gången. Sedan kan ni alltid gå vidare till en mer privat plats.

Hoppas att du får en skön stund!